Sébastien Ogier kergitas tulevikult saladuseloori

Copy
Sébastien Ogier
Sébastien Ogier Foto: Luca Barsali / IPA Sport / ZUMAPRESS.com / Scanpix

Toyota rallisõitja Sébastien Ogier kinnitas, et osaleb Kreeka MM-rallil.

Ogier on sel hooajal kokku osalenud vaid kuuel MM-rallil (ta teeb kaasa pooliku hooaja), kust ta on noppinud kolm võitu ja sama palju teisi kohti. Oma viimase esikoha saavutas ta eelmisel nädalavahetusel Soome MM-rallil.

Soome MM-ralli võiduga hüppas Ogier MM-sarjas Ott Tänaku ja tema meeskonnakaaslase Elfyn Evansi ees teisele kohale. Prantslane on sarja liidrist Thierry Neuville'ist nüüd 27 punkti kaugusel. 

Hooaja lõpuni on jäänud veel neli rallit: Kreeka MM-ralli sõidetakse septembri alguses. Pärast seda on kalendris veel Tšiili kruusaralli ning Kesk-Euroopa ja Jaapani asfaldirallid.

Portaal Rallit.fi uuris Ogier`lt tema tulevikuplaanide kohta. Prantslane kinnitas, et teeb kindlasti kaasa ka Kreeka MM-rallil. Enne seda ta suure tõenäosusega rohkem otsuseid tuleviku osas vastu ei võta.

Toyota tiimijuht Jari-Matti Latvala lubas pärast Soome MM-rallit teha kõik endast oleneva, et veenda Sébastien Ogier’d osalema kõigil ülejäänud hooaja rallidel.

Toyotal on Ogier`d hädasti vaja, et võistkondlikus MM-tiitli arvestuses Hyundaid võita. Hetkel on vahe Hyundai kasuks 20 punkti. 

«Olen kindel, et ta tuleb minuga rääkima. Aga nüüd on suvepuhkus, nii et naudime kõigepealt seda,» muigas Ogier.

Märksõnad

Tagasi üles