VIDEO Tennisetäht kaotas väljakul enesevalitsuse

Copy
Yoshihito Nishioka
Yoshihito Nishioka Foto: MATTHEW STOCKMAN / Getty Images via AFP / Scanpix

Jaapani tennisetäht Yoshihito Nishioka (ATP 52.) pidi Cincinnati ATP 1000 turniiri teises ringis tunnistama poolaka Hubert Hurkaczi paremust (ATP 7.). Matši muutis kurioosseks jaapanlase käitumine kolmandas setis.

Mäng algas rahulikult: avasetis oli 6:3 parem Nishioka, teises setis võidutses 7:6 omakorda Hurkacz. Poolakas alustas paremini ka kolmandat setti, mistõttu läks Nishioka närvi.

Nishioka kaotas kolmandas setis 1:3 kaotusseisu jäädes täielikult enesevalitsuse. Jaapanlane virutas reketiga servi jaoks mõeldud palli tahtlikult areenilt välja, küsis uue palli ja lõi ka selle väljakult meelega minema, misjärel määras kohtunik jaapanlasele ebasportliku käitumise eest punktikaristuse.

Nishiokat see ei peatanud: mõne aja pärast lõi ta reketiga areenilt välja ka kolmanda palli. Kohtunik karistas jaapanlast seejärel geimikaristusega.

Hurkacz võitis kolmanda seti 6:1.

Nishioka selgitas pärast matši, et oli endas pettunud juba teise seti ajal, kuna jättis kasutamata mitu head võimalust vastase servi murda. Samuti kahetses ta mängujärgses intervjuus juhtunut, vahendab portaal Ilta-Sanomat.

Märksõnad

Tagasi üles