Kristin Tattar enne MM-tiitli kaitsmist: olen rahulikum, enesekindlam ja võtan vabamalt

Copy
Eesti parim kettagolfar Kristin Tattar Euroopa Discgolf Festival 2024 avaüritusel.
Eesti parim kettagolfar Kristin Tattar Euroopa Discgolf Festival 2024 avaüritusel. Foto: Konstantin Sednev

Kahekordne kettagolfi maailmameister Kristin Tattar asub sel nädalal USAs oma tiitlit kaitsma.

Kettagolfi MMi esimene võistlusring toimub kolmapäeval, ent enne seda vestles Tattar meediaga. Eestlanna, kes on teinud väga palju tööd oma vaimuga, selgitas, kuidas ta suudab emotsioonidega võistluste ajal toime tulla.

«Olen aastatega õppinud nende emotsioonidega toime tulema. Veel eelmisel aastal toimunud mõnel suurturniiril ei suutnud ma üldse magada. Olin nõnda ärevil. Nüüd mõtlen, et kuidas suutsin seda teha (edukalt mängida – toim), kuna see tundub võimatu. Olla nõnda ärevil ja muretseda tuleviku pärast. Isegi olukorras, kus tean, et ei peaks seda tegema. Samuti ütlesin seda endale pidevalt.

Sel aastal olen selles vallas paremaks saanud. Olen suurepäraselt maganud ja loodetavasti teen seda ka praeguste võistluste ajal. Mida aeg edasi, siis enam tunnen, et olen rahulikum, enesekindlam ja võtan vabamalt. Just enda suhtes, mitte ainult kettagolfarina. Loodetavasti on sellest rajal abi,» lausus Tattar Disc Golf Networkile antud intervjuus.

Kettagolfi MMi naiste turniir algab kolmapäeval ning kokku mängitakse viis võistlusringi. Maailmameister selgub juba pühapäeval. Lisaks Tattarile on konkurentsis veel kolm eestlannat – Anneli Tõugjas-Männiste, Maria Liivamägi ja Kristi Unt.

Märksõnad

Tagasi üles