OTSEBLOGI Kalev/Cramo läheb jahtima piletit Meistrite liiga põhiturniirile

Copy
Kalev/Cramo ääremängija Hugo Toom.
Kalev/Cramo ääremängija Hugo Toom. Foto: championsleague.basketball

Eesti korvpalli esiklubi BC Kalev/Cramo läheb kell 19 algavas Meistrite liiga kvalifikatsiooniturniiri finaalis vastamisi Tšehhi meistri Nymburkiga. Postimees vahendab sündmusi põhjalikus tekstipõhises otseblogis.

Enne mängu:

Poolfinaalis alistasid kalevlased Slovakkia tšempioni Levice Patrioti 84:76. Nängu vedasid peamiselt kolm mängumeest – Severi Kaukiainen viskas 24, Tanel Kurbas 20 ning Kasper Suurorg 11 punkti. Neist viimane jagas ka 10 resultatiivset söötu.

Oma poolfinaalis alistas Nymburk 84:78 Kosova tšempioni Trepca.

Tiimi ridadesse kuuluvad nii Tšehhi koondislased kui ka mitmed tasemel välismaalased. «Viis ameeriklast, kaks-kolm Tšehhi koondise venda. Kindlasti on teatud persoonid, keda peab tihedamalt jälgima,» sõnas Kalev/Cramo peatreener Heiko Rannula kohtumise eel antud inetrvjuus

Valitseva Eesti korvpallimeistri pealiku sõnul on mängu võiduks vajalik jälgida kolme aspekti: «Esimene võti ongi see, et saame kiiruse kätte, jõuame ilusti kaitsesse ja suudame nendega joosta. Teine võti on see, et teeme agressiivse kaitse vastu tarku otsuseid. Kolmas võti on mentaalne pool. Oleme valmis, et mäng läheb ühel hetkel närviliseks ja füüsiliseks.»  

Meistrite liiga põhiturniirile pääseb vaid võitja.

Tagasi üles