Siim-Sander Vene on tagasi platsil

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene
Siim-Sander Vene Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Riia VEFi korvpallimeeskonna ridadesse kuuluv Siim-Sander Vene on põlvevigastusest paranenud ning treenib taas koos meeskonnaga.

«Lõpuks on siis jalaga kõik peaaegu korras. Teisipäeval tegin esimese trenni koos meeskonnaga – uuesti alustada on väga keeruline,» kirjutab Vene Profisportlase blogilehel.

«Ei ole harjunud jooksma ega hüppama nii nagu tavaliselt, sest vahepeal on olnud kuus nädalat pausi. Aga tunne oli hea, mis sest et esimesed paar trenni olid ikka tohutult rasked. Pärast treeningut andsid tunda ka kõik lihased,» lisab eestlane.

«Aga head meelt teeb see, et saab täiesti korralikult joosta ning ka mängulistes elementides ei tee jalg valgu. On küll mõned liigutused, mille ajal jalg annab kergelt tunda, aga see pidi üsna loomulik olema. Tundub, et kõik on selle ravi ja plaaniga hästi läinud, mis sai alguses paika pandud.

Muidugi on ikka endiselt erinevad abistavad protseduurid, massaažid ja jäävannid, mis aitavad taastumist kergemaks muuta ja tagasi vormi saamist kiirendada. Nüüdseks on juba seis natuke parem ja iga päevaga läheb trennides ikka lihtsamaks ja tunne palju paremaks. Loodame, et saab ikka sellel hooajal veel platsile ka joosta,» kirjutab Vene.

Loe Siim-Sander Vene täispikka blogipostitust siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles