Laupäeval katkestanud Ogier: küsimus oli sentimeetrites

Copy
Sébastien Ogier
Sébastien Ogier Foto: Thanassis Stavrakis / AP / Scanpix

Prantsusmaa ralliäss Sébastien Ogier (Toyota) oli sunnitud Tšiili MM-ralli kaheksandal kiiruskatsel katkestama, põhjuseks teele ette jäänud kivi.

«Ausalt öeldes on seda raske selgitada. Vaatasin just oma recce videod üle ning seal on tõepoolest näha paremal pool teeservas pidurduskoha juures olevat kivi, aga see ei paista üldse sõidujoones olevat,» sõnas Ogier portaalile DirtFish.

«Pidurdades tundsin väikest lööki ja rehv sai ainult veidi kannatada, kuid kahjuks lõhkus see kivi vedrustushoova,» lisas ta

«See on väga kummaline, küsimus oli sentimeetrites ja võib-olla oli mu sõidujoon sel hetkel natuke liiga paremal, aga ma ei oodanud seda,» sõnas prantslane ning lisas, et kõnealust kivi polnud legendis nimetatud, sest see ei paistnud rajaluuret tehes nende teele jäävat.

«See on lihtsalt nii – kuigi meie kiirus on hea, ei tööta asjad hetkel meie jaoks. Rallis ei loe ainult kiirus. Kõik asjad peavad toimima, peab olema stabiilne ja ei tohi teha vigu. Ma ei tea, kas seda saab veaks nimetada, aga ilmselt saab, kui sellistele väikestele kividele otsa sõita,» lisas ta.

«Proovime homme uuesti,» võttis Ogier mõtted kokku.

Postimees hoiab Tšiili rallil kätt pulsil otseblogi vahendusel.

Märksõnad

Tagasi üles