Laupäeva kolmandana lõpetanud Tänak: ootasime viimastelt katsetelt täiesti vastupidiseid tingimusi

Copy
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: Facebook @otttanakfanpage

Laupäevaste katsetega Tšiili MM-rallil koha võrra langenud ning seeläbi ennast kolmandalt positsioonilt leidev Ott Tänak läheb pühapäeval starti eesmärgiga koguda võimalikult palju punkte.

«Meil oli hea hommikupoolik, hoolimata sellest, et kaotasime vähese haarduvuse tõttu auto tagumise osa üle kontrolli ja tegime spinni – õnneks läks kõik hästi ja midagi halba ei juhtunud,» sõnas Tänak Hyundai pressiteates.

«Meie ajad ei olnud täna (laupäeval - toim) Toyotadele väga lähedal: eilne (reede - toim) oli nii segane, mistõttu ei paistnud see hästi välja, aga täna (laupäeval -toim) nägime, et vajalikes kohtades ei saanud me kiirust üles,» lisas ta.

«Ootasime viimastelt katsetelt täiesti vastupidiseid tingimusi: see oli tõesti raske väljakutse. Kuigi individuaalne MM-tiitel ei pruugi enam meist endist sõltuda, on tootjate tiitlivõitlus endiselt tihe, seega peame homme koguma võimalikult palju punkte,» ütles Tänak.

Ka pärast päeva viimast ehk kaheteistkümnendat katset juhtis Tänak tähelepanu samale probleemile: «Me ei oodanud õhtul üldse vihma ja udu pidanuks samuti kaduma. Meil oli täiesti vale info! See üllatas meid.»

Viimasele võistluspäevale läheb ralli liidrina vastu Kalle Rovanperä (Toyota), talle järgnevad Elfyn Evans (Toyota; +15,1) ja Tänak (Hyundai; +33,6).

Postimees hoiab Tšiili rallil kätt pulsil otseblogi vahendusel.

Märksõnad

Tagasi üles