Rootsiga jälle 0:3, aga Jürgen Henn on õigel teel

Copy
Eesti jalgpallikoondise ründaja Alex Matthias Tamm mängib Nõmme Kaljus. Teda takistavad Rootsi keskkaitsjad Isak Hien (nr 4) ja Emil Krafth (nr 2) vastavalt Atalantas ja Newcastle Unitedis, mis kuuluvad Itaalia ja Inglismaa kõrgliigasse. See tähendab üüratut tasemevahet, mida Eesti koondisel duellis Rootsiga kinni tikkida ei õnnestunud. Mäng kaotati 0:3.
Eesti jalgpallikoondise ründaja Alex Matthias Tamm mängib Nõmme Kaljus. Teda takistavad Rootsi keskkaitsjad Isak Hien (nr 4) ja Emil Krafth (nr 2) vastavalt Atalantas ja Newcastle Unitedis, mis kuuluvad Itaalia ja Inglismaa kõrgliigasse. See tähendab üüratut tasemevahet, mida Eesti koondisel duellis Rootsiga kinni tikkida ei õnnestunud. Mäng kaotati 0:3. Foto: Sander Ilvest

Peatreener Jürgen Henn on leidnud nii mõnegi toimiva lahenduse, aga soovitud tasemeni on veel kõvasti minna.

Eesti jalgpallimeeskond võitis oma selle sügise kõige tähtsamas mängus 3:1 Aserbaidžaani, aga kaotas kolm päeva hiljem 0:3 Rootsile.

Hõiskamiseks põhjust pole, sest soovitud mängutasemest on Eesti koondis endiselt kaugel, ent õnneks leidub märke, et vahepeal tunneli lõpust kadunud valgus paistab taas. Ähmaselt, aga paistab, sest kirg on mängus tagasi.

Tagasi üles