Naiste koondise kandidaadid kogunevad juuli lõpus

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koondise peatreener Peeter Vahtra.
Koondise peatreener Peeter Vahtra. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti naiste võrkpallikoondis alustab juuli lõpus ettevalmistust MM-valikmängudeks.

«Esimese treeninglaagriga tahaks algust teha 30. juulil,» ütles  koondnaiskonna peatreener Peeter Vahtra volley.ee-le.

«Kogu ettevalmistustsükkel on planeeritud Tallinna. Seejärel, 17.-19. augustini, toimub turniir, kuhu ootame vastaseid naabermaadest. Kellega kohtume, veel ei tea, läbirääkimised alles kestavad.»

«Kõiki kõvemaid me kohe siiski näha ei saa, sest klubihooajaks hakatakse valmistuma suvel. See puudutab ka USA-s õppivaid eestlannasid, seal algab hooaeg juba augustis,» rääkis Vahtra.

«Esialgu võtame kokku noorendatud koosseisu, kõiki paremaid tahaks näha detsembris, jõulude ja uue aasta vahel, kui algavad MMi valikmängud,» sõnas Vahtra. Pole välistatud, et koondisega liitub taas Katre Laanes, uue sajandi Eesti väljapaistvamaid mängijaid, tänavuste Soome meistrivõistluste pronks.

Juunis taas koondnaiskonna peatreeneriks valitud Peeter Vahtra jätkab põhikohaga tööd Audentese Spordigümnaasiumi neidude võrkpallitreenerina. Möödunud klubihooajal aitas ta Eesti meistriks Viljandi Metalli nnaiskonna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles