Mängukeelu all Gabineti kasutanud Lootus astus esiliigas taas ämbrisse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esiliiga klubi Kohtla Järve FC Lootus vorm.
Esiliiga klubi Kohtla Järve FC Lootus vorm. Foto: Mihkel Maripuu

Kohtla-Järve Lootuse niigi kohutav hooaeg sai järjekordse tagasilöögi, sest nende 4:2 võidumäng Tallinna Flora duubli üle muutus tehniliseks -:2 kaotuseks, kirjutab soccernet.ee.

2010. aastal veel Meistriliigas pallinud Lootuse tänavune hooaeg Esiliigas on olnud täis ämbreid. Kui juunis vahetati Rakvere Tarva vastu 90. minutil väljakule protokolli kandmata mängija Dmitri Gabinet ja saadi samuti tehniline kaotus, siis Flora duubli vastu kuulus sama mees algkoosseisu ja lõi ka värava, aga seekord oli Gabinet tegelikult hoopis mängukeelu all.

Põhjus, miks Lootus seda ei märganud, seisnes ilmselt selles, et ühe oma selle hooaja kolmest hoiatusest teenis Gabinet justnimelt kohtumises Tarva vastu. Kuigi tolle mängu tulemus tühistati, jäävad mängus määratud hoiatuskaardid juhendi kohaselt ikkagi kehtima.

Lootus on Esiliigas kaheksa punktiga kindlalt viimasel tabelireal, jäädes eelviimasel kohal olevast Kiviõli Tamme Autost maha juba 14 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles