Portaal: Margus Hundist saab ajaloo edukaim

, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (vasakul).
Margus Hunt (vasakul). Foto: SCANPIX

Foxsportssouthwest.com on võrdlemisi kindel, et eestlasest ameerika jalgpallur Margus Hunt lahkub ülikooli sarjast ajaloo edukaima löökide blokeerijana.

South-Methodisti ülikooli (SMU) ameerika jalgpalli meeskonnas mängival Hundil on praegusel hetkel koos 16 blokeerimist, millega ta jagab vastavas arvestuses teist kohta. Ajaloo parim näitaja on selles arvestuses 19.  Laupäeval kohtub Hundi klubi TCUga, kus Hunt võib enda saldot kasvatada.

«Usun, et nad proovivad lööke ehk siis Hundil on võimalus oma arvet kasvatada. Samas peab kõik klappima perfektselt,» kommenteeris SMU erimeeskondade treener Frank Ganszs Jr.

Varem kettaheitjana tegutsenud Hunt võtab ka ise loos sõna. Näiteks rääkis ta, et ei näinud tiheda graafiku tõttu endist ala isegi televisioonist olümpiamängudel. Samas on ta praeguse eluga rahul.

«Kuus või seitse aastat tagasi oleksin kindlasti öelnud, et tahan pääseda Londonisse ja püüda seal medalit, kuid elu on muutunud. Olen väga rahul. See on minu jaoks hoopis teine võimalus,» sõnas Hunt. «NFL polnud poisina minu unistus, kuid nüüd on see minu jaoks suur võimalus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles