Torres raskest hooajast: mind ei huvitanud, kas Chelsea võidab või kaotab

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres on suure osa oma Chelseas veedetud ajast leppinud varumehe rolliga.
Fernando Torres on suure osa oma Chelseas veedetud ajast leppinud varumehe rolliga. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallikoondise ja Londoni Chelsea ründaja Fernando Torres rääkis avameeleselt eelmisest raskest hooajast oma koduklubi särgis.

Torres sai hooaja vältel pisteliselt mänguaega ning ei kuulunud Euroopa Meistrite liiga võitnud meeskonna põhituumikusse. «Eelmise hooaja keskel unustasin endale tähtsad väärtused, millega olin üles kasvanud,» rääkis Torres El Pais’le. «Mul oli olnud meeskonnakaaslasi, kes mänguaja vähesuse tõttu ei hoolinud meeskonna tulemustest. Ma ei ole kunagi tahtnud olla nagu nemad, kuid ühel hetkel ma avastasin, et olin.»

Torres rääkis, et ta ei tundnud ennast meeskonna täisväärtusliku liikmena ning ühel päeval avastas, et tal oli ükskõik, kas Chelsea võidab või kaotab.

Tänaseks on hispaanlane kodumeeskonnas kindlaks põhimeheks tõusnud ning peatreener Roberto Di Matteo usaldab teda. «Õppisin endale otsa vaatama ja sain aru, et ainus, kes ennast muutma peab, olen mina. Õppisin olema rohkem enesekriitiline ning mõistan nüüd oma kaaslasi paremini,» arutles ta. «Kui ma karjääri lõpetan, siis on minu jaoks kõige olulisem, et mitte keegi ei saaks öelda, et olin halb meeskonnakaaslane.»

Suvel aitas Torres Hispaania koondisel võita taas Euroopa meistritiitli ning ründaja oli ka turniiri suurim väravakütt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles