Nõmme Kalju peatas narkokuriteos kahtlustatava Eesti koondislase Oliver Konsa lepingu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Konsa.
Oliver Konsa. Foto: Catherine Kõrtsmik

Nõmme Kalju jalgpalliklubi andis teada, et peatab Eesti koondislase ja Nõmme Kalju mängija Oliver Konsa lepingu seoses kuriteokahtlustuse saamisega. Tegemist on kahtlustusega narkokuriteos.

Keskkriminaalpolitsei menetleb ning riigiprokuratuur juhib menetlust kriminaalasjas, mis on algatatud seoses narkootilise aine suures koguses ebaseadusliku käitlemise kahtlusega, ütles riigiprokuratuuri pressiesindaja BNS-ile.

Harju maakohus on kriminaalmenetluse raames vahistanud kolm inimest, kelle seas on ka 27-aastane Oliver Konsa. Kriminaalasjas on veel kahtlustatavaid.

«Konsale esitatud kuriteokahtluse kohta pole hetkel meie pädevuses jagada täpsemat informatsiooni. Sellele vaatamata on Nõmme Kalju jalgpalliklubi juhatuse seisukoht resoluutne: Oliver Konsa leping peatatakse kuni asjaolude selgumiseni,» ütles jalgpalliklubi president Kuno Tehva.

«Väga kurb, oleme sellest uudisest äärmiselt šokeeritud,» lisas Nõmme Kalju spordidirektor Sergei Terehhov.

Oliver Konsa on jalgpalliklubi Nõmme Kalju ründaja. Eesti koondise eest on ta mänginud 20 korral. Koondise hetkel käimasolevast mängudeturneest Omaanis ja Abu Dhabis loobus Konsa ise, viidates «isiklikele põhjustele».

Copy
Tagasi üles