Valdmaa: pikk nimekiri välismaistest treeneritest on ees

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivar Valdmaa
Ivar Valdmaa Foto: Toomas Huik

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna president Ivar Valdmaa avaldas, et peatreeneriks määratud Alar Varrakule on antud praegu aega üks kuu, et asjad meeskonnas taas käima saada.

«Anname uuele treeneritepaarile esialgu ühe kuu aega, et asi käima saada. (Aivar) Kuusmaa on teinud paar aastat head tööd, kuid ta ei saanud sel aastal asju vedama. Tal olid omad ideed ja mõtted, kuid need ei toimunud soovitud moel,» avaldas Valdmaa.

Esialgu on õhus võimalus, et kalevlased palkavad kuua aja pärast uue peatreeneri, kuid samas on asjade laabumise puhul ka variant, et otsitakse veel üks abitreener.

«Uut peatreenerit paika pannes käis (Martin) Müürsepa nimi ka läbi, kuid otsustasime, et Varrak on parem variant. Kindlasti tõuseb nüüd ka Müürsepa roll. Otsustame kuu aja pärast, kas võtame juurde veel ühe abitreeneri või palkame uue peatreeneri,» rääkis Valdmaa. «Eestist eriti kedagi võtta ei ole, kuid mul on ees pikk nimekiri välismaistest treeneritest.»

Valdmaa sõnul koosseisus muudatusi ei tule ning lähi ajal peaks selgeks saama ka Armands Škele saatus. «Ta on varsti valmis mängima ja peame senised kokkulepped üle vaatama,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles