14-aastane Levadia mängija käis Inglismaa kõrgliigaklubi juures testimisel

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mattias Käit
Mattias Käit Foto: fclevadia.ee

Inglismaa jalgpalli kõrgliigaklubi Everton kutsus Tallinna FC Levadia 14-aastase ründaja Mattias Käiti oma noorteakadeemiasse testimisele, noormees viibis koos isaga Inglismaal 29. novembrist 5. detsembrini.

Käit osales Evertoni U-15 meeskonna ridades kontrollkohtumises Iirimaa võistkonna Tempeogue FC vastu ja lõi seal kaks väravat, vahendab Levadia koduleht.

«Mattias oli Evertoni mängijatega samaväärsel tasemel ja sai kenasti hakkama. Meie üldine mulje Evertoni noorteakadeemiast on erakordselt hea, sealne tase väga kõrge, töö läbimõeldud ning noortele pakutavad võimalused ideaalilähedased,» ütles noormehe isa Mart Käit.

Lõppenud hooajal lõi Käit Urmas Hepneri käe all FC Levadia 1997. aastal sündinud poiste võistkonna koosseisus U-17 eliitliigas 16 ning B2-vanuseklassi esiliigas 31 väravat. Lisaks osales ta Eesti U-16 noortekoondise mängudes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles