Kalev/Cramo peatreener Varrak tahab teha tiimis muutusi

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak Foto: Sille Annuk

Terve tänavuse hooaja kõiksugu probleemidega maadelnud Kalev/Cramo korvpallimeeskonda ootavad ees veel mõned ümberkorraldused. Ühtegi mängijat küll koju ei saadeta, kuid muutuda võivad meeste rollid ja platsil veedetud minutite arv.

«Pühade ajal tegime koos Martin Müürsepaga kõvasti tööd ja saime aru, et oleme kaitses kõvasti järele andnud,» rääkis Kalevi peatreener Alar Varrak. «Kui Aivar Kuusmaa peatreeneri kohalt lahkus, oli meil esmatähtis tegeleda meeskonna rünnakuga.»

Nüüd ongi Kalevi treeneritepaar jõudnud arusaamisele, et kaitset tuleb parandada. See aga tähendab seda, et tulevikus saavad rohkem mänguminuteid just need, kes suudavad selles ampluaas juhendajate nõudmisi täita.

«Rünnakuga pole meil probleeme, kui sa aga lased iga kord vastasel endale ära panna, siis…» viitas Varrak probleemile. «Jõulud on hea aeg, nüüd saab treeningutel uusi asju läbi teha. Seni oli meil harjutamiseks väga vähe aega – mängude ja reiside vahel oli vaja meestele ka puhkust anda.»

Vaatamata Eesti karikavõistlustel kolmandaks jäämisele pole Varraku sõnul klubi juhtide poolt treenerivahetuseks signaali tulnud. Esialgu öeldi, et Varrakul on peatreenerina enda tõestamiseks aega üks kuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles