Niigi pingeid täis Kalevit segavad vigastused

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Elegar
Frank Elegar Foto: Raigo Pajula

Kuigi Kalev/Cramo korvpallimeeskonna treenerite jalgealune on ikka tuline, pole lähiajal nende väljavahetamist oodata. Igatahes juhendavad Alar Varrak ja Martin Müürsepp meeskonda homme Eesti meistriliigas Pärnu vastu ning esmaspäeval Ühisliiga ülitähtsas kohtumises Poola klubiga Turow.

Klubi president Ivar Valdmaa ja asepresident Toomas Linamäe viibivad pikemat aega puhkusereisil. Tuleval nädalal peaksid mõlemad mehed kodumaale naasma ning ilmselt võetakse siis ka treenerite küsimus tõsisemalt arutusele.

Kalevi seis enne Pärnuga kohtumist on keeruline. Suure tõenäosusega tuleb võõrsil ajada läbi ilma kolme põhimängijata. Vana aasta eelviimases mängus selga vigastanud Rait Keerles on palliplatsilt eemal ilmselt veel mitu nädalat, mängujuht Tanel Sokk taastub vanast reielihase traumast, laupäeval väänas aga hüppeliigest tsenter Frank Elegar.

Sokk tegi siiski eile juba kergelt trenni ning esmaspäeval peaks ta olema kindlasti rivis. Kalevlased loodavad ka Elegari paranemisele.

Turow on seni ainus vastane, keda Kalev on suutnud Ühisliigas võita. Ometi pole see päästnud Eesti klubi oma alagrupi viimasest kohast. Kui neil õnnestub aga esmaspäeval Poola klubi alistada, on mõlemal meeskonnal kaks võitu.

Alagrupi viimasest kohast pääsemine on aga ülioluline, kuna siis jäädakse kindlasti liigasse püsima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles