Suurepärane: Rene Zahkna võitis MMilt ka hõbemedali

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Zahkna täna pärast teise koha saavutamist.
Rene Zahkna täna pärast teise koha saavutamist. Foto: Andreas Nigol

Austrias Obertilliachis toimuval noorte ja juunioride laskesuusatamise MMil teenis Rene Zahkna noormeeste 10 km jälitussõidus hõbemedali. Reedel oli Zahkna saanud sprindis pronksmedali.

Zahkna alustas võistlust kolmandalt positsioonilt ja eksis neljas tiirus kokku kolm korda ning ületas lõpujoone teisena. Esikoha teenis ameeriklane Sean Doherty, kes eksis samuti tiirudes kolm korda. Zahkna kaotas võitjale 34,7 sekundit.

Kolmandana kerkis poodiumile norralane Fredrik Rørvik, kes pidi samuti läbima kolm trahviringi. Tema alustas võistlust 13. positsioonilt.

Eestlastest sai Kristjan Koskinen 32. koha, Koskinen läbis täna neli trahviringi. Johan Talihärm sai kaheksa eksimuse juures 40. koha ning Tarvi Sikk nelja trahvi juures 53. koha.

Juunioride sõidus sai Jan Treier viie möödalasu juures 21. koha. Kalev Ermits sai 50. koha. Kuldmedali teenis norralane Johannes Thingnes Bø.

.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles