Ott Tänak: loodan tänavu kaasa teha kuni viiel MM-etapil

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak .
Ott Tänak . Foto: Ray Põder

Rallisõitja Ott Tänak lausus portaalile MaxRally antud intervjuus, et tehasetiimi kohata jäämisest hoolimata loodab ta sel hooajal kaasa teha umbes viiel MM-etapil.

«Teeme praegu kõvasti tööd ja kui kõik sujub, loodan suvel mõnel MM-etapil osaleda. Me pole veel alla andnud ja pingutame jätkuvalt. Usun, et jutt ei käi enamast kui viiest etapist, kuid eks me näe,» lausus Tänak portaalile Lätis toimuval Liepaja-Ventspilsi EM-rallil.

«Vajame üsna suurt rahahulka ja meil on selle leidmiseks päris vähe aega. Samas ei taha me asju poolikult teha, vaid soovime kõik sajaprotsendiliselt ette valmistada,» lisas Tänak, kes mullu Fordi tehasetiimis sõites sai kirja ühe poodiumikoha ja lõpetas hooaja kokkuvõttes kaheksandana. «Eesmärk on ikka WRC-sari ja praegu ei tohi ma lihtsalt hool langeda lasta ning pean kiirust näitama, et ühel päeval MM-sarja täismahus naasta.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles