Hea uudis jalgpallikoondisele: paranenud Dmitrijev harjutab Türgis

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Dmitrijev
Aleksandr Dmitrijev Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Aleksandr Dmitrijev ravis pikka aega seljavigastust, kuid praeguseks on ta tervise korda saanud ja teinud juba ligi nädal aega ka pallitrenni.

2012. aasta EM-valiksarjas Eesti koondise keskväljal väga häid esitusi näidanud Dmit­rijev sai sügisel rahvusesindust aidata vaid ühes MM-valikmängus, ülejäänud kolm tuli tal trauma tõttu vahele jätta. Nüüd on ta tervise korda saanud ja viibib Türgis, kus harjutab ühe Kasahstani tiimi ridades.

«Seis on juba parem. Jalgpalli olen saanud praeguseks mängida viis päeva. Olen hetkel ühe Kasahstani tiimi juures ning siin on korraga testimisel koguni 35 mängijat,» märkis Dmitrijev.

«Praegu ootab klubi, kas raha antakse juurde ja mis uuel hooajal saama hakkab,» lisas poolkaitsja.

Kui trenni on saanud poolkaitsja teha juba mõnda aega, siis jalgpalli mängimisega oli esialgu keeruline. «Iseseisvalt sain harjutada juba kuu aega tagasi. Jooksin ja tegin igasuguseid muid harjutusi, kuid jalgpall on teistsugune ja kiireid suunamuutusi ei saanud esialgu teha,» rääkis Dmitrijev. «Nüüd on vaja uuesti kohaneda.»

Esmalt loodabki poolkaitsja, et tervis püsib korras ja ta saab taas korralikult mängima hakata. Kui viimati peetud sõprusmängust Šotimaaga jäi Dmit­rijev kõrvale, siis märtsi lõpus toimuvates MM-valikmängudes Hollandi ja Andorraga saab teda loodetavasti taas rahvusesinduses näha.

«Loodan, et kõik on korras ja valu ei tule enam tagasi. Loodan, et suudan hea vormi taastada ja järgmistes valikmängudes koondist aidata,» rääkis Dmitrijev.

Eesti koondises 76 kohtumist pidanud Dmitrijev on viimati mänginud klubijalgpalli Valgevenes, kus ta kuulus nii Grodno Nemani kui ka Gomeli ridadesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles