Korjus näitas GP3-sarja testisessioonil parimat aega

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: GP3 / Twitter

Kevin Korjus näitas Portugalis Estorili rajal toimunud GP3-vormelisarja tänase testipäeva hommikusel vihmasajus sõidetud sessioonil parimat aega.

Koiranen Motorsportsi meeskonda kuuluv eestlane läbis hommikul 28 ringi ja sai parimaks ajaks 1.42,420. Teise aja välja sõitnud Carlos Sainz juunior (MW Arden) kaotas talle 0,069 sekundiga.

Korjuse meeskonnakaaslased Aaro Vainio ja Patrik Kujala sõitsid välja vastavalt 7. ja 8. aja. Pärastlõunasel kuival rajal sõidetud sessioonil oli 25 ringi läbinud Korjus ajaga 1.28,372 kümnes, parimat kiirust näitas Lewis Williamson (Bamboo Engineering). Vainio sõitis välja 16. ja Kujala 19. aja.

Korjus sai kolm päeva kestnud testide jooksul seega kolmapäeval kirja 7. ja 5., neljapäeval 26. ja 6. ning reedel 1. ja 10. aja. GP3-sarja testid jätkuvad paari nädala pärast 12. ja 13. märtsil Kataloonia ringrajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles