Kergejõustikuliidu presidendina jätkab Erich Teigamägi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erich Teigamägi
Erich Teigamägi Foto: Peeter Langovits

Täna Tallinnas toimunud Eesti Kergejõustikuliidu kevadvolikogu koosolekul valiti liidule järgmiseks neljaks aastaks 9-liikmeline juhatus. Alaliidu presidendina jätkab 2006. aastast alaliitu juhtinud Erich Teigamägi.

Juhatusse kuuluvad vastavalt ametiseisundile Eesti Kergejõustikuliidu volikogu juhataja Jaak Vettik ja volikogu asejuhataja Mehis Viru ning volikogu kinnitas juhatuse liikmetena ka Gert Lee, Harry Lembergi, Mati Lillialliku, Urmo Raiendi, Rein Soku ja uue juhatuse liikmena alustab tööd ehitusettevõtja Aivar Tuulberg.

Ainsa kandidaadina alaliidu presidendi kohale kandideerinud Erich Teigamägi tänas pikaajalise koostöö eest 32 aastat alaliidu juhatusse kuulunud kergejõustikukohtunikku Raivo Kornetit ning 7 aastat juhatuse liikmena tegutsenud Meelis Jukki. Teigamägi rõhutas, et eelseisva ametiaja eesmärgid puudutavad eelkõige kergejõustiku laialdasema populariseerimise ja saavutusspordiga seonduvat. «Palju on teha ala turundamisel ja erinevate alaga seotud valdkondade inimeste aktiivsemal kaasamisel,» lisas ta.

Lisaks kinnitati volikogu koosolekul ka revisjonikomisjoni uus koosseis - Ulvi Jukk, Raivo Kornet ja Erik Pallase. Volikogu kiitis heaks ka 2012. aasta majandusaasta ning revisjonikomisjoni aruande ja 2013. aasta eelarve. Alaliidu peasekretärina jätkab Sirje Lippe.

Nii alaliidu juhatuse kui ka revisjonikomisjoni volitused kehtivad 2017. aastani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles