Kalev/Cramo eksmängija liitus NBA eksmeistriga

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Josh Akognon Kalev/Cramo särgis.
Josh Akognon Kalev/Cramo särgis. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Korvpalliklubi BC Kalev/Cramo endise tagamängija Josh Akognoni suur unistus täitus, kui NBA klubi Dallas Mavericks otsustas temaga 10-päevase lepingu sõlmida. Akognon peaks Dallase eest platsile tulema juba tänases mängus Denveri vastu.

180 cm pikkune kolmestekütt oli 2011. aasta NBA meistri vaateväljas ka juba tänavuse hooaja eel, kuid siis jäi nigeerlane napilt lepinguta, kuigi jõudis treeningkohtumistes koguda keskmiselt 3,7 minutit ja 2,3 punkti mängus, vahendab basket.ee.

Seni mängis Akognon Hiinas Liaoning Jiebao Huntersi ridades.

Dallasel on abi igatahes hädasti vaja, sest 8 mängu enne põhihooaja lõppu ollakse läänekonverentsis alles kümnendal kohal. Viimase play-off koha nimel võitlevad hetkel oluliselt tõsisemalt hoopis Utah ja Lakers, kellel on hetkel 8.-9. koha jagajatena 39 võitu ja 36 kaotust.

10-päevaseid lepinguid sõlmitakse vabaagentidega ning need kestavad kas kümme päeva või kolm mängu, sõltuvalt, kumb neist tähistest on hiljem. Hooaja jooksul tohib klubi ühe mängijaga sõlmida kaks 10-päevast lepingut, need võivad, aga ei pea olema järjestikused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles