Markko Märtin osaleb Venemaal peetaval show-võistlusel

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markko Märtin
Markko Märtin Foto: Ray Põder

Eesti kõigi aegade edukaim rallisõitja Markko Märtin osaleb 20. aprillil Moskvas toimuval Rally Mastersi nimelisel võistlusel.

Ürituse kodulehele lühiintervjuu andnud Märtini sõnul on ta senise elu jooksul Moskvasse sattunud vaid korra. «Käisin seal 20-25 aastat tagasi, lapsena. Aga hiljem pole olnud juhust sinna sattuda. Mullu kutsuti mind samuti siia, kuid seda tehti viimasel hetkel, nii et pidin ära ütlema. Tänavu oli aga ettevalmistusteks rohkem aega. Ma ei teagi veel täpselt, mis üritusega tegemist on, aga tahtsin Moskvasse tulla ja mõtlesin, et võin ju meeldiva kasulikuga ühendada,» sõnas Märtin.

«Ma ei tea, millega sõidan. Pean vaatama, mis mul garaažis on,» viskas Märtin nalja. «Ei, tegelikult sõidan 2003. aasta Ford Focusega. See on suurepärane auto ja mulle meeldib teda juhtida. Muidugi pole see enam päris ralli jaoks sobilik, aga show-üritusteks on see auto täiuslik,» ütles Märtin.

Intervjueerija küsis ka, kas Venemaa publikul on lootust näha Märtini mehaanikuna Ott Tänakut. «Ei, tal on oma tegemised. Ott lõpetas töö meie tiimis uue aasta saabumisega,» vastas Märtin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles