Kas avame Andrus Veerpalu vanad dopinguproovid?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veerpalu.
Andrus Veerpalu. Foto: Mihkel Maripuu

Andrus Veerpalu võiduga Spordiarbitraažikohtus jäid mõne skeptiku jaoks õhku rippuma mitu küsimust. Kohtuotsuses justkui vihjati, et Veerpalu tõenäoliselt kasutas dopingut, kuid kasvuhormooni testi piirmäärad olevat ebaselged.

Kõige teravamalt väljendas oma pahameelt segase otsuse üle sihtasutuse Eesti Antidoping nõukogu liige Kristjan Port, kelle sõnul võetakse kindlasti üles teema Veerpalu vanade dopinguproovide avamise kohta.

Veerpalu kaitsetiimi kuulunud ja nüüdsest EOK jõupingutuste tulemusena samuti dopinguküttide tiimiga liitunud Sulev Kõks aga on kindlal veendumusel, et kasvuhormooni testi ei saa parandada ja vanade proovide avamisel pole mõtet.

Mida arvab aga rahvas? Postimehe lugeja, kas sooviksid, et minnakse Veerpalu vanemate testide kallale, et Eesti suusaiidol saaks ka kõige suuremate kahtlejate seas puhtaks meheks? Või oled praeguse olukorraga rahul?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles