Täna tiitlit jahtiv ManU tahab ületada Chelsea rekordi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavusel hooajal Premier Leagues 21 väravat löönud Robin van Persie saab täna õhtul tõenäoliselt tähistada oma esimest Inglismaa meistritiitlit.
Tänavusel hooajal Premier Leagues 21 väravat löönud Robin van Persie saab täna õhtul tõenäoliselt tähistada oma esimest Inglismaa meistritiitlit. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskond võib endale täna kindlustada Inglismaa meistritiitli ning selleks tuleb neil koduväljakul alistada Aston Villa.

Kui ManU suudab täna võidu noppida, siis on neil neli matši enne hooaja lõppu juba tiitel käes ja seejärel soovitakse enda kätte haarata ka Premier League'i punktirekord, kirjutab Sportsmail.

ManU-l on praegu tabelis 81 punkti ja koos tänasega on pidada veel viis kohtumist ehk mängus on veel 15 silma. Kui Unitedil õnnestuks kõik kohtumised võita, siis oleks neil hooaja lõpus koos 96 punkti ja sellega ületaksid nad ühe silmaga Londoni Chelseale kuuluva rekordi.

Kui Chelsea krooniti 2005. aastal Premier League'i võitjaks, siis said nad kokku 95 silma ja see on ka liiga kehtiv punktirekord.

«See ei ole meie jaoks võimatu. Kui küsida, kas Manchester United suudab võita viis kohtumist järjest, siis võiksin kusida, mitu korda me sellist asja oleme suutnud? Kindlasti ei võeta neid mänge kergekäeliselt,» teatas ManU peatreener sir Alex Ferguson.

ManU on tänavusel hooajal teeninud Inglismaa kõrgliigas seni 26 võitu, teinud 3 viiki ja saanud neli kaotust. Lisaks tänasele kodumängule Aston Villaga tuleb neil kodus vastamisi minna veel Londoni Chelseaga ja Swansea Cityga ning võõrsil mängitakse Londoni Arsenali ja West Bromwichiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles