Hispaania kohtunik: kolm Bayerni väravat poleks pidanud lugema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Müller (keskel) tähistab koos meeskonnakaaslastega väravat.
Thomas Müller (keskel) tähistab koos meeskonnakaaslastega väravat. Foto: SCANPIX

Endise Hispaania jalgpallikohtuniku Andujar Oliveri sõnul eksis eilset Meistrite liiga poolfinaali avamängu Müncheni Bayerni ja Barcelona vahel vilistanud Viktor Kassai mitu korda.

Praegu jalgpallikommentaatorina tegutsev Oliver märkis esmalt, et Kassai jättis Bayernile penalti andma. «Lahmi pealelöögi peatas Pique küünarnukk. Käega mängimise eest pidanuks Viktor Kassai andma penalti,» vahendab Marca 33 aastat kohtunikuna töötanud Oliveri sõnu. «Kümme minutit hiljem luges Kassai ära Mülleri värava, kuigi Dante tegi vahetult enne Mülleri lööki Alvesile vea. Lisaks mängis Alexis käega, aga see oli kogemata.»

Andujar Oliveri arvates poleks tohtinud lugeda ka teine värav, kuna Mario Gomez oli suluseisus. Kogenud kohtuniku sõnul jätnuks tema arvestamata ka kolmanda värava, kuna Robbeni läbimurde ajal tegi Müller Albale vea.

Müncheni Bayern võitis koduväljakul peetud kohtumise 4:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles