Beckenbauer hoiatab Bayernit: Barcelona kasutab kordusmängus alatuid trikke

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpalli Meistrite liiga poolfinaali avakohtumises näitas võimu Müncheni Bayern, kes alistas koduväljakul FC Barcelona koguni 4:0 ja saab nüüd järgmisel nädalal Barcelonas toimuvale korduskohtumisele vastu minna küllaltki enesekindlalt.
Jalgpalli Meistrite liiga poolfinaali avakohtumises näitas võimu Müncheni Bayern, kes alistas koduväljakul FC Barcelona koguni 4:0 ja saab nüüd järgmisel nädalal Barcelonas toimuvale korduskohtumisele vastu minna küllaltki enesekindlalt. Foto: SCANPIX

Saksamaa läbi aegade kuulsaim jalgpallur Franz Beckenbauer hoiatab Müncheni Bayernit Meistrite liiga kordusmängu eel FC Barcelona mängijate eest. Beckenbauer on veendunud, et Barcelona ei vali võimatuna näivat kaotusseisu tagasi mängida lootes vahendeid.

«Barcelona kasutab edasipääsuks kõiki, nii lubatud kui keelatud võtteid. Nende põhieesmärgiks on Bayerni mäng rütmist välja lüüa,» sõnas Beckenbauer. «Nad püüavad Bayerni mängijaid üks-üks olukordades rivist välja lüüa. Kohtunik saab olema selle mänguõhtu kõige olulisem mees. Barcelona hakkab provotseerima ja kasutab kõiksuguseid trikke.»

Barcelona – Bayern poolfinaali korduskohtumine peetakse Kataloonia pealinnas kolmapäeval Eesti aja järgi algusega kell 21.45. Avakohtumises oli Bayern parem 4:0.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles