Ott Tänak osaleb reedel startival Tallinna rallil

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: M-Sport

Eesti parim rallimees Ott Tänak osaleb reedel ja laupäeval sõidetaval Tallinna rallil ja tema sõiduvahendiks on N-rühma Subaru.

Ralli peakorraldaja Toomas Ristlaane sõnul kinnitas Tänak oma osalemist alles täna õhtul. Samal ajal sai kinnitust ka see, et Tallinna rallil tuleb starti tänavu ainsa eestlasena MM-sarjas osalev Sander Pärn. WRC-auto toob starti Georg Gross.

Varem oli Tänak teatanud, et soovib kindlasti osaleda nädal hiljem Lätis Talsis. Seega viib saarlane ellu plaani osaleda valitud rallidel Eestis ja lähiümbruses. Samas ei tähenda see aga seda, et Tänak oleks loobunud plaanist sõita tulevikus taas ka MM-sarjas.

Tallinna ralli esimene kiiruskatse sõidetakse reedel kell 18.30 Tallinna Lauluväljakul, seejärel suunduvad aga ralliautod Ruila ja Laitse ümbrusesse, kus sõidetakse veel kaks kiiruskatset. Laupäeval läbitakse Harju- ja Raplamaa teedel üheksa kiiruskatset.

Märksõnad

Tagasi üles