Mourinho Iniestale: ilma Messita on Barcelona kehv

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Nädalapäevad tagasi kritiseeris FC Barcelona poolkaitsja Andres Iniesta Madridi Reali peatreenerit Jose Mourinhot, et klubile aastatega nii oluliseks meheks tõusnud väravavaht Iker Casillas on meeskonnas tõrjutu positsiooni sattunud.

Sisuliselt kritiseeris Iniesta Mourinhot tema väljaütlemiste pärast – näiteks avaldas portugallane kahetsust, et ta Casillase ees esikinda kohta hoidvat Diego Lopezit varem ei värvanud. Mourinhol, nagu tavaliselt, oli Iniesta jaoks terav vastulause varuks.

«Iniesta võib mõelda, mida iganes soovib, kuid ma ütlen talle ka midagi: ilma Messita on Barcelona kehv ja see on ka põhjus, miks neid poolfinaalis krahh tabas,» vahendab Hispaania meedia Mourinho sõnu.

Viimasel ajal isegi oma meeskonna mängijatega raksu läinud Mourinho on kõigi eelduste kohaselt hooaja lõpus Realist lahkumas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles