Rattatuuri korraldaja Indrek Kelk: Tallinna linnavalitsuse ametnik sõimas mu läbi

Jaan Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Kelk.
Indrek Kelk. Foto: Mihkel Maripuu

Täna Tallinnast Tartusse kulgenud Tour of Estonia direktor Indrek Kelk tõdes teise etapi järel peetud pressikonverentsil, et pealinnast saadeti ta minema sõimuga, sest täna pärastlõunal sai ta karmi kõne Tallinna transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhatajalt Talvo Rüütelmaalt.

«Minuga vesteldes kasutati tooni, millega ma harjunud pole. Kui on probleeme, saab rääkida ka austusväärselt,» selgitas Kelk ning lisas, et ei saanudki lõpuks aru, mis Tallinnale ei meeldinud. «Mulle öeldi, et kogu neljapäevaõhtune eraldistart oli probleem. Küll polnud rahvast teavitatud, liiklusmärke välja pandud, liiklusskeeme väljastatud. Vanalinna elanikud olnud häiritud. Jah, üks virn aedu jäi tõesti ära viimata, seda tunnistan, aga ma andsin Vabaduse väljaku kenasti Margus Metstakile üle ja tema ei öelnud midagi. Ning siis säärane kõne...»

Kelk tõdes, et nägi ka ise, et spetsiaalselt firmalt tellitud liiklusskeem polnud kõige parem, kuid see tehti Tallinna linna ametnike näpunäidete põhjal ümber.

«Tartlasi segavad rattavõistlused samuti, aga nemad saavad asjast aru. On mõistvad,» kiitis Kelk kodulinlasi ega osanud öelda, mis tuleval aastal Eestimaa velotuurist saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles