Lugeja foto: Eestimaa velotuurist teavitavad märgid on seni koristamata

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tour of Estonia teemärk.
Tour of Estonia teemärk. Foto: Tallinncity lugeja

Tallinna vanalinnas toimunud Tour of Estonia tekitas palju pahameelt vanalinna elanikes ja kaupmeestes, kes justkui ei teadnud, et 30. juunil paigalduvad nende harjumuspärasele liikumisteele metallvõred, mille vahel kulgeb Eestimaa velotuur.

Eile pöördus Tallinn City toimetus Tallinna transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa poole, kes märkis, et ürituse korraldajale Indrek Kelkile on tehtud märkusi puuduliku korralduse osas nii liikluskorralduses kui ka teetähiste ja võrede koristamisega hiljaksjäämisel.

Täna hommikul saatis lugeja toimetusele pildi sellest, kuidas veel pea nädal möödunud üritusest teavitav liiklusmärk on Mähelt siiani koristamata. Lugeja vihjel vedeleb teine samasugune Leppneeme lasteaia lähedal kraavis.

Tänane Postimehe spordikülg kirjutab, et Tour of Estonia korraldajate piirdeaiad vedelesid rahval jalus ja Tallinna linn alustas seetõttu väärteomenetlust. Trahv võib küündida 3200 euroni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles