Endine autoralli maailmameister tahab WRC sarja naasta

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Solberg.
Petter Solberg. Foto: SCANPIX

Autoralli WRC sarja 2003. aasta maailmameister Petter Solberg loodab järgmisel hooajal taas MM-karuselli naasta. Omal ajal Markko Märtiniga põnevaid lahinguid pidanud Solberg loodab tuleviku kohta selgust saada Soome MM-rallil.

Norrakas lahkus WRC sarjast eelmisel aastal, kui selgus, et tema jaoks tehasetiimides kohta ei ole. Nüüd loodab Solberg, et leiab tagasitulekuks võimaluse. «Mitte miski ei ole muutnud minu tundeid selle spordi vastu. Ralli on minu jaoks eriline ala ning tunnen, et mul on ralli maailmameistrivõistlustel veel palju pakkuda,» vahendab Autosport Solbergi sõnu. «On tõsi, et ma lõpetasin enne, kui ma olin selleks valmis. Ma tean, et mul on kiirus ikka veel alles. Käimasolevat hooaega kõrvalt vaadata on olnud väga frustreeriv.»

Solberg vihjas sellele, et sarja naastes loodab ta taas võidelda maailmameistritiitli eest. «Tahan väga sarja tagasi tulla, kuid seda tuleb teha õigesti. Kui pidasin läbirääkimisi enne käimasolevat hooaega, siis ütlesin, et tahan osaleda kõikidel rallidel ja võidelda maailmameistritiitli eest,» lõpetas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles