Pavel Londak vigastas roideid

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Londak
Pavel Londak Foto: архив

Eesti jalgpallikoondise väravavahti Pavel Londakut ootab ees vigastuspaus, kuna viimases Norra esiliiga kohtumises põrkas ta vastasmängijaga kokku ning vigastas roideid.


Londaku tööandja Bodø/Glimt kohtus pühapäeval võõral väljakul Ullensaker/Kisaga ning sai lõpuks 2:1 võidu. Eesti koondislane kuulus nagu tavaliselt Glimti põhikoosseisu, kuid matši 71. minutil põrkas puurilukk kokku vastaste ründaja Dubaga.

Kõva kokkupõrke järel jäi Londak murule lamama.
Londak vahetati seejärel kohe ka mängust välja ning viidi kanderaamil väljakult ära. Eesti koondislane viidi mängult otse haiglasse ülevaatusele ning seal tuvastati väravavahi kahes roides mõra.

«Käisime kohe haiglas, kus selgus, et kahes roides on mõra. Praegugi on veel  valus ja raske hingata,» tunnistas Londak eile. «Raske öelda, kui pikaks mängupaus kujuneb. Arst ütles, et kahe kuni nelja nädala pärast võib arvatavasti trenni teha.»

Bodø/Glimtil läheb samal ajal Norra esiliigas väga hästi, 16 vooru järel ollakse 38 punktiga kindlalt liidrikohal ja kõrgliiga kursil. Teisel kohal olev Kristiansund jääb neist maha üheksa silmaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles