Kullamäe: treenerina on mul selliste mängijate liitumise üle ainult hea meel

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe.
Gert Kullamäe. Foto: Margus Ansu

Tartu Rocki korvpallimeeskonna peatreener Gert Kullamäe on uute meestega lepinguteni jõudmisega arusaadavalt rahul. Täna sõlmiti lepingud koondislaste Janar Taltsi ja Gert Dorbekuga ning leedulase Augustas Peciukeviciusega.

«Treenerina on ikka hea meel, kui sellised mehed meeskonda tulevad, nad on ikkagi Eesti tippmängijad,» sõnas Kullamäe. «Oleme algusest peale püüdnud Eesti mängijatega meeskonda komplekteerida, age eks lepinguteni jõudmine võtabki aega,» põhjendas ta mõningast viivitust lepinguteni jõudmisel.

«Peciukeviciusel endal oli ka suur huvi meile tulla, sest tahtis aste kõrgemal mängida. Ta on väga professionaalse suhtumisega ning pikas perspektiivis huvitav mängumees,» lisas Kullamäe 22-aastase leedulase kohta.

Samuti kinnitas Kullamäe, et hetkeseisuga ei jätka meeskonnas kauaaegne tugitala Vallo Allingu. «Allingu tegeleb talus koduste töödega ja praeguse seisuga sügisest korvpallurina ei jätka,» sõnas juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles