VIDEO: Sillamäe Kalev viigistas Nõmme Kaljuga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

Jalgpalli Eesti meistriliigas pani täna 25. voorule punkti põnevuskohtumine Sillamäe Kalev ja tiitlikaitsja Nõmme Kalju vahel, mis lõppes 1:1 viigiga.

23. minutil asus Kalju Alo Bärengrubi löögist juhtima, kuid teisel poolajal initsiatiivi hoidnud ja maruliselt rünnanud Sillamäe jõudis 80. minutil Kassim Aidara väravast viigini.

Mängu eel:

Sillamäe asub hetkel tabelis neljandal kohal, olles teeninud pronksisel kohal asuva Floraga võrdselt 47 punkti. Seejuures on Sillamäel aga Floraga võrreldes kaks mängu vähem peetud. Viimati alistas Sillamäe võõrsil 3:0 Paide Linnameeskonna.

Valitsev meister Nõmme Kalju asub 52 punktiga tabelis teisel kohal, jäädes pärast tabeliliidri Levadia laupäevast võitu Narva Transi üle neist maha kuue punktiga. Kaljul on aga Levadiast üks mäng vähem peetud.

Kalju hoogu kohalikus liigas on kindlasti maha võtnud mitmed mängud Euroopa väljakutel, mistõttu on tehtud ka tabelis alumises pooles asuvate meeskondadega viike. Läinud laupäeval peetud viimases liigamängus näitas Kalju aga sisu, alistades FC Flora lausa 3:0. Neljapäeval mängis Kalju Lillekülas, kus kaotati Euroopa liiga play-off-ringi avavaatuses Ukraina klubile Dnipropetrovski Dniprole 1:3.

Sel hooajal on meeskonnad liigas kohtunud kahel korral ning mõlemad mängud on lõppenud viigiliselt. Kui III voorus oli tulemuseks 1:1, siis XVI voorus jäid meeskondadel väravad löömata.

Sillamäe abitreener Vadim Dobiza: «Vaadates Nõmme Kalju mänge sellel hooajal, võin öelda, et meie vastane ei näita alati kõrgtasemel mängu Premium Liigas, ilmselt panevad nad põhitähelepanu euromängudele. Nõmme on liidervõistkond, kes teeb panuse pikakasvulistele mängijatele, mis sageli toob edu. Mis puutub meie võistkonda, kes mängis hästi Paide vastu: meil on vaja säilitada soov ja püüdlus võidule, et rõõmustada meie fänne.»

Mängija Mihhail Starodubtsev: «Meil on ükskõik, kellega me mängime, liidriga või tabeli viimasega. Praegu on meil vaja saada punkte ja me valmistume igaks matšiks tõsiselt. Sellepärast hakkame võitlema iga punkti eest.»

Kalju abitreener Fredo Getulio Aurelio: «Kaljut ootab ees keeruline mäng Sillamäega, kes on tänavusel hooajal enesekindlalt mänginud, eriti veel kodus. Kuid ka me oleme enesekindlad ning tahame sel aastal kindlasti taas meistriks tulla.»

Mängija Jefferson Soares: «Andsime Dniprole korraliku lahingu ning nüüd mängime enne korduskohtumist Premium liigas Sillamäe Kaleviga, kes tahab samuti medalit. Meie ülesanne on võtta võit ja tulla meistriks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles