Kanter: see oli positiivne üllatus kõigi jaoks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter Zürichis.
Gerd Kanter Zürichis. Foto: SCANPIX

Gerd Kanter heitis täna Zürichis Teemanliiga etapil hooaja tippmargi 67.02 ning teenis sellega ka esikoha. Lisaks tõusis Kanter sellega samal ajal teist aastat järjest ka kettaheite arvestuses Teemantliiga üldvõitjaks.

«Pärast MMi sain ennast natuke maha laadida ja treeningrütmi sisse minna. Sellist tulemust ma isegi ootasin. Arvan, et see oli tore positiivne üllatus kõigi jaoks,» rõõmustas Kanter pärast võitu. «Võistlus oli lõpuni pingeline ja lootsin ka ise tulemusele veel lisa, aga seda siiski ei tulnud.»

Kanteri jaoks oli võit seda magusam, et ta suutis vahetus konkurentsis alistada ka sakslase Robert Hartingu, kes sai täna 66.83ga teise koha. Viimati suutis Kanter sakslase alistada 2010. aasta suvel.

«Selles mõttes oli tegemist võistlusega, kus oli asju, mida pole ammu juhtunud – õnnestus vahetus konkurentsis kõiki suuri rivaale võita ja see on hingele hea palsam,» sõnas Kanter.

Tulemused:

Zürichi etapp: 1. Gerd Kanter 67.02, 2. Robert Harting (Saksamaa) 66.83, 3. Ehsan Hadadi (Iraan) 66.07, 4. Martin Wierig (Saksamaa) 65.51, 5. Erik Cadee (Holland) 63.81, 6. Robert Urbanek (Poola) 63.78.

Teemantliiga üldarvestus: 1. Gerd Kanter 16 punkti, 2. Piotr Malachowski (Poola) 14, 3. Robert Harting (Saksamaa) 12, 4. Ehsan Hadadi (Iraan) 9, 5. Martin Wierig (Saksamaa) 3, 6. Robert Urbanek (Poola) 2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles