Juulikuu parimad olid Rüütli ja Puri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri.
Sander Puri. Foto: Peeter Langovits

Jalgpalli Meistriliiga juulikuu parima treeneri auhinna pälvis Tallinn FC Flora juhendaja Tarmo Rüütli ning parimaks mängijaks tunnistati Tallinna FC Levadia poolkaitsja Sander Puri.


Kuigi Floral oli sel kuul vaid kaks kohtumist, alistati neist olulisemas 28. juulil medalisoosik ning otsene konkurent JK Sillamäe Kalev 4:1. Flora teine võit tuli tulemusega 2:1 Tartu JK Tammeka üle.

Levadia kirjutas juulis tabelisse kaks suurt võitu, alistades FC Kuressaare 7:1 ja Paide Linnameeskonna 5:1. Neis kohtumistes oli oluline roll Sander Puril, kes tunnistati mõlema mängu parimaks.

Parimate valimisel arvestatakse mängija või treeneri sooritusi vastava kuu jooksul, tabeliseisu, väravaküttide pingerida, hoiatuskaarte, löödud ning sisse lastud väravate hulka, mängitud minuteid, distsiplinaarrikkumisi, ausa mängu põhimõtete järgimist, suhtumist vastasvõistkonda jms.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles