Robben otsustas Müncheni Bayerni kasuks

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arjen Robben.
Arjen Robben. Foto: Reuters / Scanpix
Hispaania jalgpalliklubi Madridi Real on nõus müüma endise Chelsea ääremängija Arjen Robbeni Saksamaa gigandile Müncheni Bayernile 22 miljoni euro eest.

Hollandlasel, keda on seostatud alates Cristiano Ronaldo ja Kaka tulemisega Madridi erinevate klubidega, tuleb täna läbida meditsiiniline läbivaatus Saksamaal, sest Bayerni boss Uli Höeness tahab teda juba laupäeval Bundesliga mängus VfL Wolfsburgi vastu platsile jooksmas näha, vahendab soccernet.ee.

Höeness kommenteeris: «Arjen on üks parimaid ründavaid keskväljamehi Euroopas. Ta on alati olnud mängija, keda me oleme Bayernis näha tahtnud. Meie nägemus oleks, et Robben hakkaks mängima paremal ning Ribery vasakul ääres. Kui kõik läheb ilusti ja ilma igasuguste tagasilöökideta, siis on võimalik, et Robben on laupäeval Allianz Arenal platsis.»

Hispaania liigas on Robben viimasel kahel hooajal jooksnud platsile vaid 50 mängus ning väravavõrku sahistanud 11 korral. Hollandi koondist on Robben esindanud 43 korral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles