Jensen kutsus Vassiljevi koondisse tagasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Levadia poolkaitsja Konstantin Vassiljev.
Tallinna Levadia poolkaitsja Konstantin Vassiljev. Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallikoondise peatreener Viggo Jensen valis Tallinna Levadia poolkaitsja Konstantin Vassiljevi nende 21 mängija sekka, kes astuvad laupäeval viimases 2008. aasta EM-valikkohtumises võõrsil Andorra vastu.

Viimasti esindas Vassiljev rahvusmeeskonda juuni alguses, kui Eesti võõrustas Tallinnas Inglismaad. Mõni aeg hiljem läks Vassiljev aga raksu Levadia juhtidega, sest ei võtnud vastu pakkumist lepingut pikendada ja ta kihutati esindusmeeskonnast minema.

Seljatraumast taastuva Mart Poomi ja põlve vigastanud Sergei Pareiko eemalejäämisel mahtusid väravavahtidest valikusse Pavel Londak, Mihkel Aksalu ning Artur Kotenko.

Kaitsjatest on koosseisus Teet Allas, Alo Bärengrub, Enar Jääger, Raio Piiroja, Urmas Rooba, Taijo Teniste, Andrei Stepanov ja Dmitri Kruglov.

Poolkaitsjad: Aivar Anniste, Aleksandr Dmitrijev, Joel Lindpere, Martin Reim, Ragnar Klavan, Konstantin vassiljev.

Ründajad: Jarmo Ahjupera, Tarmo Kink, Kaimar Saag ja Andres Oper.

Järgmise nädala kolmapäeval Taškendis peetavas maavõistlusmängus Usbekistaniga lisandub koosseisu poolkaitsja Taavi Rähn, kes peab matši Andorraga kahe kollase kaardi tõttu vahele jätma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles