Ametivenna soovitus tõi Poomile uue lepingu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treeninglaagris silma paistnud poistel ja tüdrukutel on võimalik pääseda Mart Poomi endisesse koduklubisse katsetele.
Treeninglaagris silma paistnud poistel ja tüdrukutel on võimalik pääseda Mart Poomi endisesse koduklubisse katsetele. Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallikoondise väravavahtide treener Mart Poom pikendas kontrahti Londoni Arsenaliga. Inglismaal samuti puurilukke juhendavale eestlasele tõi lepingupikenduse Arsenali täiskohaga väravavahtide treeneri Gerry Peytoni soovitus.



«Peyton rääkis Arsene Wengeriga (Arsenali peatreener – toim) ning soovitas minuga hooaja lõpuni lepingu sõlmida,» avaldas Arsenalis senist ametit väravavahtide treeneri assistendina jätkav Poom. «Tööd on meil palju. Klubis on neli väravavahti, kellega tuleb pidevalt tegeleda. Oleme siiamaani Peytoniga koos hästi hakkama saanud.»



Samas eestlasele endale uus leping suure üllatusena ei tulnud. «Arvasin, et asjad võivad nii minna,» rääkis Poom. «Eile (üleeile – toim) sain asjast kindlalt teada.»



Kuigi endine Eesti koondislane on uues ametis hästi hakkama saanud, ei mõtle Poom praeguse väravavahtide treeneri kohale asumisest.



«Peytonil on selle hooaja järel veel aasta lepingut järel,» sõnas puurilukk. «Minul on järgmisel suvel kindel plaan perega Eestisse tagasi tulla.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles