Van Persie: kaks väravat löönud poiss oli väga hea

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin van Persie kohtumises Eesti vastu
Robin van Persie kohtumises Eesti vastu Foto: Raigo Pajula

Eesti jalgpallikoondise jaoks oli eilne 2:2 viik Hollandi vastu ajalooline ning suurepärane tulemus. Mida vägevam tundub tulemus aga meile, seda suuremat pettumust tunnevad maailma jalgpalli absoluutsesse tippu kuuluvad hollandlased. Siiski jagus pettunud staaridel kiidusõnu ka eestlaste suunal.

«Kes oleks midagi sellist oodanud,» küsis Manchester Unitedis leiba teeniv ründaja Robin van Persie pärast kohtumist läbi Hollandi meedia. «See on jalgpalli positiivne külg. On kahetsusväärne, et me ei võitnud, kuid see kuulub jalgpalli juurde.»

Neljandal üleminekul otsustava penalti realiseerinud van Persie sõnul oli Eesti koondis väga heas vormis. «Kõik arvasid, et meile tuleb see mäng kergelt, kuid eestlased olid väga heas vormis. Kaks väravat löönud poiss oli väga hea,» kiitis van Persie Konstantin Vassiljevi esitust. «See oli veider mäng. Peame olema õnnelikud, et viigistasime, kuid vähe suurema õnne juureks oleks me ka 3:2 võiduvärava löönud.»

Mängu avavärava löönud Arjen Robben oli pettunud. «Kui tead, et oled parem ja pead oma fännide jaoks võitma, siis on selline kogemus üsna masendav. Me oleksime esimese 20 minutiga lööma kaks, kolm või neli väravat,» selgitas pettunud staar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles