Kurbase hea mäng vedas Rocki võiduni Tarva üle

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kurbas.
Tanel Kurbas. Foto: Margus Ansu / Postimees

Tartu Rock mängis hooaja esimese kontrollkohtumise Jõhvi spordihoones, kus kohtuti Rakvere Tarvaga. Kogu kohtumist kontrollinud Rock võttis lõpuks 94:78 võidu ning suurimad teened selles olid Tanel Kurbasel, kes lõpetas mängu 21 punktiga.

Ilma põlvevigastusest taastuva Janar Taltsita ja hüppeliigest raviva Kent-Kaarel Veneta mänginud Rock asus kohtumist esimese veerandaja lõpus juhtima ning enam eduseisu käest ei andnud. Poolaeg võideti 50:43.

Teisel poolajal hoidis Rock kindlalt eduseisu ning suurendas vahet veelgi. Mänguaega said kõik kaasas olnud mängijad ning debüüdi Rocki ridades tegi ka värskelt koondisesuve lõpetanud Gert Dorbek. Kõik Rocki mängijad said ka käe valgeks ja kohtumise lõpuks võtsid tartlased kindla 94:78 võidu.

Heas hoos oli Tanel Kurbas, kelle arvele kanti 21 punkti. Leedukast mängujuht Augustas Peciukevicius lisas 19 punkti.

Tarva resultatiivseim oli Kristo Saage 18 punktiga. Rait Keerlese arvele jäi 17 ning Maris Laksa ja Cordorre Bennett võrdselt 11 puntki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles