Niit otsib USAs töökohta ja sponsorit

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Niit (esiplaanil).
Marek Niit (esiplaanil). Foto: Liis Treimann

Ameerika ühendriikides Arkansase ülikoolis õppiv Eesti kergejõustiklane Marek Niit kirjutas oma blogis, et tegeleb aktiivselt õppimise ning tööotsimisega, ent lisaks proovib samuti leida sponsorit, kes võimaldaks tal USAsse elama jääda.

«Kuu aega trennis olles selle sügise jooksul on juba mitmel korral tulnud välja võtta viimane võhm ja aru anda jalgadele, et läbida tuleb kogu trenn, ilma allahindlusteta. Oleme jooksnud mägesis, pikki lõike ja ise olen omast ajast juurde lisanud ujumise ja pikamaajooksu. Samuti suureneb jõusaali osakaal. Hetkel 3x nädalas (trenni tehes- toim.) tunnen minagi end juba tugevamana kui kuu aega tagasi,» muljetas Niit treeningutest.

Kooliga on Niidul enda sõnade kohaselt asjad korras, kuigi heade hinnete saamiseks tuleb tublisti pingutada. Saaremaalt pärit noormees lisas blogis, et sooviks leida ka poole kohaga töö, mille hankimisel on oma tagamõte.  «Peamine põhjus on selles, et kui ma soovin USAsse elama ja treenima jääda, pean leidma sponsori või firma,kes mu elamist ametlikult toetaks. Kui Eestis on mul raske leida sponsoreid, siis USAs on see veel raskem,» nentis Niit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles