Varrak: 35 minutit mängisime hästi, aga järjekordne kaotus on tõsiasi

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak.
Alar Varrak. Foto: Liis Treimann / Postimees

BC Kalev/Cramo sai korvpalli EuroCupi sarjas kolmanda kaotuse, kui koduväljakul jäädi 72:81 alla Venemaa tippklubile Kaasani Unicsile. Taas sai vastane kohe alguses suure edus sisse mängida ja kuigi ülejäänud kohtumises näitasid kalevlased head tegutsemist, jäi võidust siiski puudu.

«Olen varemgi toonitanud, et kui tahame sellisel tasemel meeskondi võita, siis peab kõik klappima,» sõnas Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak mängujärgselt. «Paar viset ja tegelikult ka paar vilet teisiti ning mine tea, mis oleks võinud juhtuda. 35 minutit mängisime hästi, aga järjekordne kaotus on tõsiasi.»

Juba mitmendas mängus avaveerandil tekkivaid mõõnu ei osanud peatreener seletada. «Mõni mees võib-olla pelgas veidi vastast, mõni teine mitte. Minutilised mõtlemisajad kulusid suurelt jaolt sellele, et mehi julgustada ja sisendada, et suudame nendega mängida küll. Jääme tugevates mängudes tihti kaotajateks ja see pärsib eneseusku,» rääkis Varrak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles