Unicsi peatreener: Kalev/Cramo meeskonnas on sisu

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrea Trinchieri.
Andrea Trinchieri. Foto: Liis Treimann / Postimees

Tänases EuroCupi kohtumises Kalev/Cramost jagu saanud Kaasani Unicsi itaallasest peatreener Andrea Trinchieri kiitis vastast ja oma meeskonna kaitset.

«Tegime hea alguse, vahest ehk liigagi hea. Nii suur eduseis võib aga uinutada ja Kalev mängis vahe tasa. Otsustavatel hetkedel suutsime siiski tähtsad visked sisse visata,» sõnas ka Kreeka rahvusmeeskonda juhendav Trinchieri.

«Kalevi meeskonnal on sisu, mistõttu suhtun neisse suure austusega. Väiksele eelarvele vaatamata mängitakse mängu ja nad on väga ohtlikud. Mitmed  meeskonnad tulevad sel hooajal Tallinnasse ja saavad valusa kaotuse,» kiitis itaallane Eesti meistermeeskonda.

Peatreeneri sõnul oli Eesti klubi parim täna Frank Elegar, kes kogus lõpuks Kalev/Cramo resultatiivseimana 19 punkti. «Pean ka oma meeste kaitset kiitma, sest näiteks Armands Škele suutsime kaitses kinni võtta,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles