Souli medali ostnud Seli: arvatavasti tuleb ka Barcelona kuld Eestisse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Londonis Sotheby’se oksjonimajas Erika Salumäe Souli olümpiakulla ostnud Eesti Olümpiakomitee (EOK) president Neinar Seli kinnitas, et tegi oksjoni ajal koostööd ühe Eesti advokaadibürooga. Lisaks väitis Seli, et usutavasti jõudis suurem osa Salumäe meenetest nii telefoni kui interneti teel ostjate kaudu siiski Eestisse.

«Souli medali eest välja käidud 25 000 naela oli viimane piir, mida oleksin selle eest maksnud,» kinnitas Seli Postimehele. «Oksjoni ajal olin ühenduses Eestis tegutseva Soraineni advokaadibürooga,» lisas Seli.

Teine, Barcelona medal, müüdi samuti 25 000 naela eest interneti teel pakkumise teinud ostjale. Kuigi Seli ei osanud hetkel kinnitada, kes võis selle medali soetada, avaldas EOK president arvamust, et nii medal, Salumäe ratas kui suurem osa teisi meeneid jõudis nii telefoni kui interneti teel ostjate kaudu siiski Eestisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles