Video: vaata Ojamaa iluväravat, mida kohtunikud ei lugenud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa (vasakul) kohtumises Poznani Lechi vastu.
Henrik Ojamaa (vasakul) kohtumises Poznani Lechi vastu. Foto: Facebook / Varssavi Legia

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henrik Ojamaa lõi eile Poola liigas iluvärava, kuid paraku kohtunikud seda ei lugenud ja Varssavi Legia pidi kaotusega leppima.

Ojamaa tuli kohtumises tabeli viimase meeskonna Podbeskidzie vastu 78. minutil vahetusest platsile ja saatis vaid minut hiljem nurgalöögi järgses olukorras palli efektsest kauglöögist väravasse. Paraku otsustasid kohtunikud, et Legia mängija Ivica Vrdoljak oli suluseisus ja segas vastaste väravavahti Richard Zajacit, ning jätsid värava lugemata.

Kohtumise jooksul hulgaliselt häid väravavaõimalusi luhta lasknud Legia jäi lõpuks hoopis punktideta, sest 88. minutil lubati Aleksander Jagiellol lüüa vasturünnakust mängu ainus värav ja kaotati enne eilset vooru tabeli viimasel real olnud Podbeskidziele 0:1. Legia jätkab siiski tabeli tipus, edu lähimate jälitajate ees on kolm punkti.


Podbeskidzie Legia 1:0
by _gosc_
Tagasi üles