Ametis jätkav Kaljuveer: jalgpalli MMi ülekanded tulevad kindlasti

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Kaljuveer
Marko Kaljuveer Foto: Marina Puškar

ERRi sporditoimetuse juht Marko Kaljuveer ja ERRi juhatuse esimees Margus Allikmaa kinnitasid mõlemad Aktuaalse Kaamera uudistesaatele, et Kaljuveer jätkab oma ametis.

«Meil on loomingulisi erimeelsusi alati, aga minu teada ta praegu jätkab oma tööd. Oleme teinud taotluse lisaraha saamiseks ja meile on antud mõista, et tõenäoliselt see toetus ka tuleb ning sellisel juhul teeme ka ülekanded, sest pole kahtlust, et Eesti turg on erakanalitele liiga väike, et kanda üle nii suurt võistlust nagu jalgpalli MM, ja avalik-õiguslik ringhääling on sunnitud seda tegema,» lausus Allikmaa.

Kaljuveer kinnitas, et MM jõuab mingis mahus kindlasti Eesti vaatajateni. «MMi eest võitleme me lõpuni ja need ülekanded kindlasti tulevad, see on selge. Emotsioonid paisuvad vahel üle pea ja on ju teada, et sport vajab alati lisarahastamist, aga täna arutasime, mida on edaspidi oodata – tegemist oli tavaliste tööprotsessi juttudega ning ei olnud mingit juttu minu jätkamisest või mittejätkamisest, kuna see pole praegu teema,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles