Varrak: vastased olid lõpuni vihased ja treener karjus

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak.
Alar Varrak. Foto: Toomas Huik

BC Kalev/Cramo sai korvpalli EuroCupi sarjas täna kindla kaotuse, kui võõrsil jäädi 44:94 alla Kaasani Unicsile. Sama meeskonna suutis Kalev mäletatavasti hiljuti Ühisliigas alistada 60:57.

«Vastased olid täna lõpuni vihased. Nad ei lubanud isegi soliidses eduseisus endale ühtegi nõrkusehetke, mängiti pidevalt põhimeestega ning treener karjus. Nad olid täna eriti head,» kirjeldas Kalev/Cramo juhendaja Alar Varrak. «Meie leppisime juba enne kohtumise algust kokku, et sel korral anname olenemata seisust kõikidele meestele mänguaega, seejuures kindlasti üle 10 minuti. Loomulikult on kokkuvõttes halb, et vahe oli numbriliselt lõpuks nii suur.»

Kalevlasi ei saanud tänases kohtumises perekondlikel põhjustel aidata Indrek Kajupank, kuid Varrak loodab, et pühapäevases Ühisliiga matšis Peterburi Spartaki vastu on Kajupank taas rivis. «Homme ja reede hommikul teeme veel Kaasanis trenni ja seejärel sõidame Peterburi,» sõnas Kalev/Cramo juhendaja.

«Selle nädala kohtumistest on mäng Spartaki vastu meie jaoks kindlasti tähtsam. Hooaja alguses nad küll rääkisid, et nende seis on raske, kuid hiljuti lugesin, et nad said ikka 3,5 miljoni euro suuruse eelarve kokku. Neil on paar väga head mängumeest ja paar päris soliidset mängijat. Viis kuni kuus meest on nö. tegijad, kellest üks keskmängija ja kaks tagamängijat on põhilised vedajad,» rääkis Varrak pühapäevase vastase kohta.

Hiljuti lahkus Kalevi ridadest mäletatavasti lätlasest mängumees Armands Škele, kellele otsitakse praegu aktiivselt asendajat. Pakkumine ühele välismaalasest tagamängijale on tehtud ja homseks oodatakse mehelt ka vastust.

«Lisaks meile on talle pakkumised ka Prantsusmaalt, Türgist ja ka Turowi meeskond tahab teda. Prantsusmaa ja Türgi pakkumised on loomulikult rahaliselt tunduvalt ahvatlevamad, kuid meie saame pakkuda mänge heades sarjades,» sõnas Varrak. «Meie oleme oma maksimaalse pakkumise teinud, kuid praegu ta natuke venitab. Kui ta homseks ei vasta, siis peame ise loobuma.»

Samas on Kalevil välja vaadatud ka teised mehed, kellega seejärel läbirääkimisi pidada. «Tahame meest, kes oleks kohe heas vormis. Meil on teisi valikuid ka, kuid varasemalt mainitud mees meeldis treeneritele kõige rohkem. Kui pöörame pilgud mõne teise mehe poole, siis rahasumma ei muutu,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles